Wednesday, March 3, 2010

NARVA KUNSTIKOOLI 20 AASTAT 5. -- 26. märts 2010


NARVA KUNSTIKOOLI 20 AASTAT

Tartu Lastekunstikooli galeriis (Tiigi 61) 5. -- 26. märts 2010

2009.a. septembris täitus Narva Kunstikoolil 20 aastat.
349 õpilast on siin omandanud huvihariduse kunsti valdkonnas. Paljudele kooli lõpetanutele on kujutavast kunstist saanud edasiseks eriala.
Aastaringselt õpib umbes 200 õpilast, õppetöö kestab 5 aastat (varem 4) sellele eelneb 2 aastat ettevalmistust ja soovikorral veel 6-s aasta põhikursuse lõpetanutele.

Pedagoogiline kollektiiv koosneb Narva linna kutselistest kunstnikest, kes enamuselt on omandanud akadeemilise kunstihariduse Venemaal. Sellest tulenevalt on ka koolil mingil määral oma õpetamise stiil.
Meie kooli õpilased on osalenud oma töödega näitustel erinevates Eesti linnades ja ka raja taga.
Meiegi õpilased on saanud laureaatideks, diplomandideks ja võitjateks erinevatel konkurssidel. 20-ne aastase töö kestel teostati huvitavaid projekte nii linna, kui ka vabariigi tasandil.
Head traditsioonid, pedagoogide vastavus kutsele ja olemasolev materiaalne baas annab lootusi kooli edaspidisele arengule, mis on alati avatud laste ja noorte jaoks.
Antud näitus on koostatud meie kooli lõputöödest, läbi aastate. See on nii õpilaste kui ka õpetajate saavutus, mis võtab kokku aastatepikkuse ühistöö ja jääb õppetunniks edaspidiseks.




Näitus avatakse 5. märtsil kell 18.

Narva Kunstikool
http://narvakunstikool.ee














No comments: